Slagerij van der Werff

Slagerij van der Werff

Afbeelding

Buffetten

We hebben een aantal buffetten ter inspiratie samengesteld, maar snappen het uiteraard als u andere wensen heeft. In overleg kunnen we altijd tot iets passend komen.

Alle buffetten kunnen uitgebreid worden met een ijsbuffet.



Menu buffet A

Luxe Koud Buffet


  • Visspiegel, met o.a. gepocheerde hele Noorse zalm, palingfilet, garnalen, gerookte uitgesneden zalm
  • Visschotel, met gebakken kibbeling, geroosterde gamba's
  • Visschelp met zalmsalade
  • Visschelp met tonijnsalade
  • Visschaal met zoute haring, uitjes en zuur
  • Entrecôte gesneden op een spiegel
  • Brabantse rundvleessalade
  • Italiaanse grove vleessalade
  • Spaanse vissalade
  • Franse paddestoelensalade
  • Beenham gerookt in klem
  • Varkenshaas getrancheerd
  • Lamscarree op z'n Grieks
  • Paté en croute
  • Stokbrood en kruidenboter

Menu buffet B

Indisch / Chinees buffet


Soep naar keuze

Warme gerechten

  • Daging bali (rundvlees in hete saus)
  • Batsi malakka (varkensvlees in milak satésaus)
  • Ajam pedis (kipvlees in pikante saus)
  • Frikandel padang (ketjap gehaktballetjes)
  • Sajor lodeh (gemengde groenten in kokosbouillon)
  • Sambal goreng telor (eieren in pikante saus)
  • Sambal goreng groene boontjes (sperzieboontjes in pikante saus)
  • Tja tahu (combinatie van soja, taugé, prei en sesam)
  • Nassi puttih (witte rijst)

Koude gerechten

  • Servendung (kokospinda's)
  • Atjar kuning (zachte zure groente)
  • Kroepoek, sambal, gado gado (knapperige groente met pindasaus) of ikan bali    (gebakken vis in sambal)

Koffie met spekkoek

Menu buffet C

Hollands


Visbuffet

  • Visspiegel met gepocheerde zalm
  • Paling met garnituur
  • Zalmvlinder
  • Gegrilde gamba's
  • Haringschotel

Saladebuffet

  • Zalmsalade met garnituur
  • Huzarensalade met gevulde eitjes
  • Waldorfsalade met gerookte kip

Vleesbuffet

  • Entrecôte
  • Porc du provence
  • Varkenshaasmedaillon met champignon-roomsaus (warm)
  • Boeuff stroganoff (warm)

Menu buffet D

Bourgondisch


Warme gerechten

  • Coq au vin (piepkuiken in rode wijnsaus)
  • Boeuff stroganoff (speciaal)
  • Spiegel, gegrilde zalmforel met amandelen
  • Vlinder presentatie met schotse gerookte zalm
  • Bretagne salade 'Oceane' (verse vis, garnalen, st. Jacobsschelpen)
  • Gerookte en gefileerde paling (sokkel IJsselmeer)
  • Schwarzwalder Schinkenplatte met meloen en balletjes
  • Texelse lamsbout in hooi gegaard, gesneden en met cranberry saus
  • Toscaanse runderrib met pestodressing en pijnboompitten en gemarineerde pomodori tomaten

Koude gerechten

  • Waldorffsalade
  • Maastrichtse champignonsalade
  • Pastasalade
  • Aardappel rundvleessalade
  • Rauwkostsalade
  • Fruitsalade



Vraag een offerte aan → Neem contact met ons op →

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.