Over ons

Neem een kijkje in onze winkel >>

Natuurlijk zijn wij een herkenbare slagerij. Wij zijn daarbij zeer trots op onze maaltijden. Deze worden in eigen keuken geproduceerd. Vers en verantwoord, maar vooral erg lekker.
In onze worstmakerij maken wij vele specialiteiten van verse worst tot grillworst. Maar ook onze bekende gekookte worst en rookworst, welke wij in onze rokerij roken.
U ziet: Slagerij van der Werff is werkelijk een ambachtelijk bedrijf.

Ons vak is het verwerken en bewerken van vlees. Wij verkopen naast rund- en varkenvlees ook kalfs- en lamsvlees en natuurlijk kip en kalkoen. Wij bieden u een groot assortiment scharrelkip aan, van filet tot vleugeltjes. Heeft u speciale wensen, laat het ons even weten. Dan zorgen wij dat het klaar ligt.

Sinds een aantal jaren bieden wij u een nieuwe superieure kwaliteit duurzaam rundvlees. Limousin Regionaal staat voor ambachtelijk geproduceerd kwaliteitsrundvlees op geselecteerde Limousin-bedrijven in de Peel en Maas, de Kempen en het Heuvelland. Ook hebben wij gekozen voor Beemsterlant's varkensvlees. Al het varkensvlees is te herleiden en gegarandeerd van goede kwaliteit.

Wij zijn sinds 1983 actief in partyservice. Onze partyservice is begonnen met het organiseren van barbecues. Dankzij onze gedrevenheid en gevoel voor kwaliteit ontvingen wij vrij spoedig aanvragen voor buffetten. Wij besloten ons verder te bekwamen en te scholen en daarmee werd de basis gelegd van onze huidige bezigheden.

Of u nu een Indonesisch, Italiaans, Bourgondisch of Hollands buffet wilt, wij kunnen het voor u verzorgen. Vis-, koude en warme buffetten tot in de puntjes verzorgd en op iedere locatie gekoeld gebracht.


Slagerij van der Werff: GEWOON GOED!


Openingstijden

MaandagMa 08.00 t/m 18.30
DinsdagDi 08.00 t/m 18.30
WoensdagWo 08.00 t/m 18.30
DonderdagDo 08.00 t/m 18.30
VrijdagVr 08.00 t/m 18.30
ZaterdagZa 08.00 t/m 17.00
ZondagZo t/m
Wij zijn zondag 24 december geopend van 10 tot 16.30 uur.
Vandaag
2.6°C
licht bewolkt
Wind: zuid 5 m/sec
zaterdag
7°C
zondag
8°C