Specialiteiten

Provençaalse varkensrib
Een varkensfilet met een provençaalse marinade voor in de oven. De varkensfilet in circa 50 minuten op 150 graden braden. Lekker bij aardappeltjes en sperzieboontjes.

Brabantse metworst
Nieuw in het vleeswarenassortiment: metworst uit eigen worstmakerij. Heerlijk voor bij de borrel of op brood.

Kalfsgehakt cordon bleu
Kalfsgehakt met ham en kaas. Een gepaneerd panklaar product van circa 130 gram. De cordon bleu in ongeveer 8 minuten om en om bakken in de koekenpan.
Heerlijk met gekookte worteltjes en aardappelpuree.

Gevulde runderrollade
Een rollade gevuld met o.a. knoflook, spinazie, rauwe ham en Parmezaanse kaas. Verkrijgbaar in plakken van circa 150 gram.
De rollade bakken in de koekenpan, in 8 tot 10 minuten.
Combineert goed met sperzieboontjes en gebakken aardappeltjes.

Varkenshaas tricolore
Varkenshaasmedaillons omwikkeld met rookspek en gemarineerd in marinades met 3 verschillende kleuren
De varkenshaas twee keer 2 minuten bakken in de koekenpan, op de barbecue of grillplaat.

Toscaanse biefrolletjes
Een runder minutesteak gevuld met oude kaas, parmaham en spinazie. U bakt de Toscaanse biefrolletjes in 2 á 3 minuten in de koekenpan.
Heerlijk bij sla of sperzieboontjes en gebakken aardappeltjes.
De Toscaanse biefrolletjes wegen ca. 120 gram per stuk.

Italiaanse filets
Varkensfiletlapje gevuld met serranoham en zongedroogde tomaatjes. De filets in ongeveer 8 minuten bakken in de koekenpan. Goed te combineren met gekookte aardappeltjes en broccoli.
De Italiaanse filets wegen ca. 130 gram per stuk.